Om

Om


Teknomedia er et rådgivningsfirma innenfor teknologi og medier, med forskning og energi som spesialområder

• After initial follow-up ED assessments can be conducted as routine checks for How to use sildenafil citrate tablets traditions, ethnicity and socio-economic conditions and also.

. Teknomedia-nettverket er et av landets ledende på informasjonsrådgivning, utvikling og drift av nettsider, produksjon av nyhetsbrev og gode journalistiske artikler innenfor energi og forskning.

Teknomedia AS ble etablert i 2003. Selskapet fungerer som en virtuell bedrift der erfarne og dyktige frilansere og rådgivere trekkes inn tilpasset behovet i det enkelte prosjektet. Formidling av komplisert stoff er vår styrke, noe vi har vist i de mange oppdragene for Forskningsrådet og andre.

Bak selskapet står sivilingeniør Claude R. Olsen. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i fagbladet Teknisk Ukeblad og nettstedet tu.no samt administrerende direktør i Ingeniørforlaget AS. I 2000-2001 var han spesialutsending for Nye medier ved Eksportrådets kontor i San Francisco. Han tok initiativet til og fikk gjennomført flere internett- og bladprosjekter i Ingeniørforlaget AS, og har senere utredet flere prosjekter på papir og nett for andre oppdragsgivere. Olsen har også syv års erfaring som journalist i Dagens Næringsliv.